Thursday, 3 March 2011

demam vs malas

salam 'alaik

praise to Allah, ALHAMDULILLAH
i love u ya ALLAH, n of course, all my KGB sista. 
*aku syg bangat sama kamu suma ya dong!*

i'm not feeling well today
anak tekak saket. tapi ble jumpe boyF, da kurang da.
*emangnya dasar pemales ya kamu big S!*

actually, nak wat-wat mcm saket takmau pegi klas.
sekali hambek kauuu
demam btol
eh.mungkin jangkit dgn cik boyF.*mungkinkah?*

time dating pon mcm malas nak mengadap muka sesama seniri.
hurm..

that's we called, BIASA.
bila saket, means saket.
nothing to pretend sehat semata-mata nak dating dan menjaga aty partner kite.
oh.
bile berdating time saket, that is LUAR BIASA HEBAT owkay nok!
korang yang laen, camne pulak?

next 
big S ada sedikit keganjilan
KEMALASAN TAHAP LUAR BIASA HEBAT.
hah! sila highlight lebih sikit
nih memang terbaek dari ladang kunyut
KEPADA SESAPE YANG TAKDE SIFAT MALAS, MEH LA SEDUT KAT BIG S.
*ayat bodoh sket tengah hari ni*
sume mende malas kowt!
btoi dak KGB yang laen? 
=)

inshaAllah
kalu ade mase terluang, kite wat segmen gempak2 sket
utk tatapan gadis-gadis yang biasa mcm KGB nih

anyway, don't have much things to say
sebab demam.
oh.alasan lagik!

p/s: abu mengamuk sebab tak bagi pinjam report special topics. peh..guwa pon tak siap lagi kowt!

3 orang mencari identiti:

Ir.Ladybird said...

kunyu dianaktirikan!!... tidakk!!

kami gadis biasa said...

bigsis: moga chat dgn cepat


*abu nmpak hensem kot dlm cls special topic td..lalalala..

kami gadis biasa said...

kamu : tq ye. abu tak hensem.puuiiilk