Sunday, 6 March 2011

Terjah Beg Siri 1

Kebiasaan yang kurang biasa pada yang tak biasa tapi normal bagi yang biasa-biasa aja… tett~…
Kita akan mulekan kali ni dengan sesi terjah beg ye tuan-tuan dan puan-puan….Beg mangsa pertama ialah ketua rumah kite iaitu cik alin…oih…macam-macam hade dalam beg beliau….


Okey ni cermin pandangan sisi… tengok zip tepi pon tak tertutup..ish3..biasee sangatt…huahauhau…..


Hah… dah nampak dah sikit isi tu….. meh selongkar terus…yahhh!!


hamek…nila isi perut beg cik alin ye…
  • pencil case, buku-buku. .
    oi tebal okeyh buku beliau…. pencil case pon besau…macam2 boleh sumbat dalam itu pencil case…huahuahau….
  •   
  • student card. .
    Kate student… haruslah kann ade pengenalan gitu…
  •   
  • kertas litmus. .
    okey..whatthewhat ade ketas litmus sekali dalam beg kau niyh cik adik…aduiyai…saje nak menunjuk la tu mentang-mentang aku da lame tak masuk lab sains kann… *ade sape2 kesah ke mokcik ko xmasuk pom* –______-“
  •   
  • Camera. . .
    ohhooohoiii kalau lah mate bertentang…tett….item wajib hokehh…bukan nk camwhoring sangat or whatever…. tapi kenangan kan nak simpan..yelah da final sem la katekan… okey tade sape kate ape2 pon..dah, senyap…
  •   
  • mr. Sony E.
    Ini kalau takde ni habes la kan…. orang ade e-**** kannnnnn…tett…
  •   
  • si wallet. .
    korang nak teke bape hengget rege dy? ahah…try lah…wee~
  •   
  • notebook tecik. .
    ni pon crucial gak niyh… kot-kot la tengah2 jalan nampak cerita menarik nak buat gosip kannn cerita kat KGB2 sekalian…kene la catat nanti takut lupe… haa… ala2 diari paparatzzzi gitu… *okey aku geli sendiri*
  •   
  • Mp3. . .
    KGB mane yg takde earfon kat telinga kannn…. nak melayan diri ni la care…. huahauhauhau….
  •   
  • beg hitam[?]
    ni sebenau eh beg mp3…tapi tyme selongkar mp3 nye kat luo pon…tade maknenye beg ni… syarat wajib letak sebab nak bawak je kot..tett…guro2… xP
  •   
  • compact powder. . .
    Bukan la make up sangat…tempek2 bedak sikit kan…. kasik xnampak pucat sangat nanti org pikir sakit pulok…hauhauhauhau~ *ok tade kaitan*
  •   
  • Kalkulator. . .
    Nak kire-kire berape banyak kereta lalu lalang dekat fakulti… kire berape lame lampu isyarat kuar gate tu merah… hoii penting okehh kalkulator….


okey motip tetibe kua kotak barangan penjagaan diri…huahuahua…. baru kemas almari katenye..ehhe…kire bagus la sayangi alam sekitar kan tengok gune kotak kasut je beb buat tempat letak barang… barang-barang dalam ni tak bape reti nak cerita la pulak… boleh tengok sendiri kann dekat gambo..heheee… ok kenape ade kunci kereta dalam kotak tu? Langsung Tak Paham! hahaaaa…..


Ni nama dy perfume buat yang rabun macam sayee…. tapi sebenawnye dah habeh…bese la…nak beli pon dilema kan… nak buang dilema jugak…ape kau ingt senang ka nak beli pepume? wawawa….

ok da.. entri seperti boring.. sori saye sakit kepala amat...
sambung siri seterusnye nanti...wee~ -_____-" *headache@migrain*

They called me : Fiza
Another KGB with love yaww~

3 orang mencari identiti:

Taufan Ribut said...

singgah sini terjah blog...jemput datang blog =)

kami gadis biasa said...

time kasih dtg melawat. nanti kami terjah itu ribut punye blog

kami gadis biasa said...

dh terjah dh pon..mmg ribut r blog dy ni..:p..haha..