Friday, 4 March 2011

kami mencari boyF

bismillah. assalamualaikum

woke up at 1300.*peh. anak dara ape mcm nih?*
'idong berlari' la pulak.
bikin panas btol.
tapi FIZA kate khafarah dosa.
hurm.
boleyh diterima pakai dan sangat relevan.
big S hanya manusia biasa.
kalau pikir rasional, bukan tak lari dari kesilapan, memang nak wat kesilapan je keje bigS sebagai manusia nih. 
boleyh cenggitu?

hari nih hari sabtu.
ape nak buat? 
HOMEWORK BANYAK DAN BERLAMBAK2 DAN BERLONGGOK2 DAN BERTIMBUN2
marilah kite laungkan *ALLAHUAKBAR*
(da susah baru nak igt TUHAN)

dah menjadi routine KGB yang laen,
pagi2 (as dorang memang rajin bangun awal dr big S)

1. masak air nak buat air SUSU ataupon MILO 
2. on laptop, FB, Twitter n laen2
3. kuarkan nugget, pishbol, n laen dan goreng secukup rase
4. makan di hadapn laptop sambl tgk muvie n pkai earphone dan gelak sorang2. 

kirenye, big S akan trase cm
eh.seram.btol.KGB.gelak.sorang2.aku.mimpi.ke?

so dapatlah kite konklusikan bahawa 
KGB nih hanya makhluk2 aka gadis-gadis biasa je.
latar belakang KGB kebanyakan nye budak asrama skema rama.
termasuk big S
(masa skolah asrama guwa sakai  skema giler kowt bhai!)

p/s: part paling best adalah, KGB akan simpan stock makanan kering dorang dalam storage box which is big S baru prasan trend ini. masa sekolah,big S susun elok2 je dalam locker. 

*idung berlari = running nose 




3 orang mencari identiti:

kami gadis biasa said...

big S dh ade boyF jgn gedik2 plak nk cark boyF..ceh..

kami gadis biasa said...

cehhhh..jgn jeles..nak boyF tapi boyF sy name wan raizal.winduwww B

Ir.Ladybird said...

ape winduw2...
window shopping la baru rock bebeh! hahak~