Wednesday, 2 March 2011

^^^^^^^^QASEH NITE^^^^^^^^


Assalamualaikum wbt. >.<


Before i teruskan menaip entry yang ntah hape2, i nak gitau korang dulu satu bende ni : this is my first time writing an essay for a blog. hak3. So jangan nak expect tinggi2, letak harapan membukit cam Broga Hill yang entry i ni bez sesangat nak bace. i taip ni pun sebab i je antara member2 KGB yang belom post ape2. Saje je nak mention Broga Hill, nak menutup kekeciwaan + kesedeyhan yang i tak penah sampai sane lagik. KGB memang tak penah sampai sane lagik. Ade sape2 yang murah ati nak offer diri bawak KGB pegi sane?cepat angkat kaki tinggi2.hak3..


Selasa yang lepas, malamnye, bersamaan 1 Mac 2011, first time KGB gathered and hang out bersama-sama. Ini adalah kerana big sis KGB adalah adeq-bradeq baru dalam kuarga Mr. Payed (bukan name sebenar). hak3. Big sis and Alin dah pun post pasai ni kan, i saje nak add on her story. hak3.




KGB telah menjemput ‘cikgu tua’ untuk support event malam ni. Kalo korang nak tau, ‘cikgu tua’ tersangat la sangkut sama big sis KGB dan disebabkan itula segala-segalanya disupport oleh ‘cikgu tua’ termasukla penuhkan tangki minyak Encik Vit. Padahal nak pegi dekat je,dah orang hulur, KGB pe lagik, menadah dengan jari terbuka seluas-luasnya. hak3.


After we had our dinner at Qaseh Bistro (such a lovely place for dinner with the loved one. hak3), we headed to Extreme Park Shah Alam for photoshoot time. Konon2 KGB ni international model la nak pegi photoshoot segala. Yela, daripada angan2 la jadi kenyataan. Ye dak?hak3. i pun tak tau nak describe tempat ni camne bcoz i buta jalan ok. Nak pegi memane harusla ade tourist guide, kalo x, terperap la i kat habitat Mr. Payed. Sadis pulak ayat ni. hak3.


It’s a beautiful night and we’re looking for something dumb to do. Layan abang Bruno jap,hak3. And here we are, doing our things like nobody cares about us. Padahal semua yang ade kat situ dok kerling2, ape bende la minah2 ni buat,hak3.



Some pix of international model wannabees. >.<




pix ade sket vibrate..tengs to 'cikgu tua'.. hua3..





yess!!!we are international model wannabees >.<





KGB hot jugak kn..betol3...










not worth to read entry by------
i-ct

4 orang mencari identiti:

kami gadis biasa said...

cikgu tua berkata : takpe2 i trime seadanya.

kami gadis biasa said...

wei ni sape yg gedik sgt ni..oo si girlish girl tu ko la ye i-ct??hak3

~iz4ti~ said...

walpaper bintik2 neh buat mato den sakit nk meneruskan pembacaaan... ade yg nek power pas bace KGB nieh hehehehee.. keep it up girlish2 sume...

kami gadis biasa said...

zati..kite owg ngh upgrade lg blog kt owg nie