Thursday, 17 March 2011

our incoming car..YKE??

Assalamualikum w.b.t….

Wahhh..dah lama saya tak mengUPDATE blog nie..sejak2 akhir nie asyik bz jer..memang tak ada masa nak update sebelom nie…maklumlah minggu2 akhr nie semua lecturer nak buat test at the samaeweek..actually dah lama nak post pasal angan2 KGB nie..kali nie nak buat pasal kereta angan2 KGB…ok..ok…ok….actually angan2 nie insyaAllah boleh jer tercapai,but kena work hard BANYAK la..kalau dak2 KGB kahwin ngan orang kaya,for sure dapat la keta angan2 nie,tapi kalau harapkan gaji engineer yang lebih kurang 3000 ribu sebulan,memang tak cukup la nak bayar untuk keta cam ginie..

Saya mulakan dengan kereta idaman:

CIK ALIN : harrier!!saya nak keta nie..tak kira!!nak jugak!

Actually saya dah lama minatkan keta nie,dari zaman2 SEMBILU lagi,keta nie memeng mewah,elegent kot klau gurl yang bawak,tapi……bila la boleh pakai keta nie?






2.keta cik daiya!!

fuyooo..hebat2..voltwagen beetle nme dya..keta triton2 pon keta angan2 dia gak..moga2 tercapai hasrat cik daiya nie!!









next : cik dalam hati ada taman..!!

ALPHARD KOT!!



OUR BIg SIS!!..NISSAN LATIO



CIK FIFI:FAIRLADY!!

CIK I-CITY!! SWISS...yg ni mampu nie..mse wt post nie cik berry tak ada kat umah..so tak dpt nk tnye apa keta angan2 dia..yang nie kire mampu la lagi!


cik afina!! vitara baru!!

cik fiza: bmw for cik fiza.



Moga angan2 dak KGB nie tercapai la,walaupun kami gadis biasa, tapi keta tak nak la yang biasa2 jer..mesti mewah2..ok!bye…..

p/s : doakan mak i-city cepat sihat!!


2 orang mencari identiti:

Myra said...

cik alin..apesal kete aphard aku angle burok..xadil!xadil(hentak2 kaki) lamborghini aku mane?????

Dlm ati ade taman beb..

Anonymous said...

ya..itu dia.mai dahhhh